Inhoud Box

VOOR WIE?

 

De box is zeer geschikt en uiterst aan te bevelen voor:

 

  • Iedereen die zich wil beschermen bij het werken met chemicaliën zoals bij zwembad- en/of spa-installaties, saunacomplexen, chemische- en petrochemische industrie en andere omstandigheden waarin men met chemicaliën werkt.

 

  • Voor bedrijven die medewerkers en/of inleners laten werken met chemicaliën. Als u de box verleent en laat tekenen voor ontvangst inclusief de afspraak de inhoud van de box te gebruiken, dan vermindert de aansprakelijkheid bij een eventuele calamiteit.

 

  • Zwembadleveranciers en/of groothandels: 1 complete beschermingsbox voor veiligheid en calamiteiten bij het werken en handelen met chemicaliën voor onderhoud van zwembaden en wellness. Een mooie aanvulling op uw assortiment!

INHOUD BOX

Oogspoeling PH Neutraal

Oogspoeling desinfecterend

Absorptie materiaal

Veiligheidsschort chemicaliën bestendig

Veiligheidshandschoenen Latex

Vol gelaat spatscherm voor oog- en gezichtsbescherming

Veiligheidspak met ritssluiting

Bedrijfsverbanddoos

Handleiding en inventarisatielijst

Ter beschikking stelling

Omschrijving inhoud Zwembad Veiligheidsbox / Pool Safety Box

 

BOX

  • Zeer sterke box met afsluitbaar stevig deksel voorzien van sterke scharnieren, bestemd voor het opbergen van materialen;
  • Gesloten uitvoering om vuil, stof en water van de ingesloten materialen tegen te gaan. De materialen zijn goed beschermd en blijven droog en schoon.
  • Afmeting L x B x H40 x 30 x 33,5 cm, volume 30 liter, gewicht 2 kg, materiaal PP / Polypropeen, kleur zilvergrijs

 

Oogspoeling PH neutraal

Deze fles bevat een steriele fosfaatoplossing (4,9%) en is bedoeld voor snelle neutralisatie van chemische stoffen, zoals bijvoorbeeld alkaliën en zuren.

 

Oogspoeling Desinfecterend

Deze fles bevat een desinfecterend middel. Het is een fles van 500 ml met een steriele oplossing van 0,9% natriumchloride waarmee ogen snel en eenvoudig kunnen worden ontsmet in het geval van een ongeval.

 

Absorptie materiaal

Om snel, eenvoudig en effectief te kunnen handelen bij morsen of lekkages van doseerpompen, injectieventielen, leidingen e.d., zowel binnen als buiten. Voor inperking van schadelijke stoffen en opname op oppervlaktewateren.

 

Veiligheidsschort chemicaliën bestendig

Zwart kunststof veiligheidsschort resistent tegen zuren, logen en oplosmiddelen, oliën en vetten. Met textielversterking, voor sterke mechanische en chemische belasting.

 

Veiligheidshandschoenen Latex

De Latex handschoenen zijn bijzonder elastisch, scheur vast en bieden gelijktijdig bescherming tegen vloeistoffen. Door de hoge slijtvastheid zijn ze ideaal voor lichte tot middelzware werkzaamheden zowel droog als nat.

Vol gelaat spatscherm voor oog- en gezichtsbescherming

Voor optimale oog- en gezichtsbescherming.

Absoluut raadzaam om te dragen bij het werken met chemicaliën en andere gevaarlijke stoffen.

Veiligheidspak met ritssluiting

Originele Tyvek® (categorie 3, type 5 en 6) van topkwaliteit

Het Tyvek®-veiligheidspak garandeert een optimale bescherming tegen vele chemicaliën, asbest stofdeeltjes, vezels, landbouwchemicaliën, verven en lakken.

 

Bedrijfsverbanddoos

De Sanaplast Bedrijfsverbanddoos Universeel is een complete verbandset met een universele EHBO vulling. De verbanddoos is gevuld volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis.

 

Handleiding

Een beschrijving van de materialen met uitleg voor gebruik.

 

Inventarisatielijst

Een inventarisatielijst om te controleren of de box nog volledig is. Mocht er iets gebruikt zijn, dan kunt u het eenvoudig bij bestellen.

 

Ter beschikking stelling

Er zit een 'Ter beschikking stelling' bij die u kunt laten ondertekenen door uw medewerkers en/of inleners. Als u de box verleent en laat tekenen voor ontvangst inclusief de afspraak de inhoud van de box te gebruiken, dan vermindert de aansprakelijkheid bij een eventuele calamiteit.

 

POWERED BY BRAUN TECHNICAL SERVICES | Copyright @ All Rights Reserved| | 2018